Εξορμήσεις του Κλαδικού Σωματείου σε χώρους δουλειάς

Το Σωματείο μας, πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα σειρά εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς, (ανακοίνωση εδώ) αναδεικνύοντας κυρίως την ανάγκη για υπογραφή Ενιαίας Κλαδικής Σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις και κατοχύρωση δικαιωμάτων. Οι εργοδότες του Κλάδου και ιδιαίτερα των μεγάλων ομίλων, προσπαθούν να εκτονώσουν την πίεση που ασκείται από τους εργαζόμενους, δίνοντας  μικροαυξήσεις, επιλεκτικά,  σε ατομικό επίπεδο, ακόμα  και με μορφή δώρο-επιταγών, με μοναδικό σκοπό να διχάσουν τους εργαζόμενους και να  μην υπογράψουν Κλαδική Σύμβαση, να μην κατοχυρώσουν αυξήσεις και δικαιώματα. Οι εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν με συμμετοχή αρκετών συναδέλφων στους εξής χώρους: ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, υποκαταστήματα ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ΙΑΣΩ, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΩΝΑΣΕΙΟ,  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο Μαρούσι και στο Ψυχικό.               Συνολικά μοιράστηκαν  περισσότερες από 1.500 ανακοινώσεις.

Εξορμήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε Μαρούσι και Ψυχικό, ΥΓΕΙΑ, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΙΑΣΩ, ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ, ΒΙΟΚΛΙΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΩΝΑΣΕΙΟ, υποκαταστήματα ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Το Σωματείο μας συνεχίζει τη δράση του, Συνεχίζουμε να παίρνουμε πρωτοβουλίες, να αναδεικνύουμε τα ζητήματα. Απευθυνόμαστε στα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Κλάδου. Χρειάζεται ενωμένα, χωρίς συντεχνιακές λογικές, χωρίς άλλες καθυστερήσεις  να διεκδικήσουμε Κλαδική Σύμβαση, με αυξήσεις και κατοχύρωση δικαιωμάτων. 

           ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

Υπογραφή Ενιαίας Κλαδικής Σύμβασης, με υποχρεωτική ισχύ:

  • Αυξήσεις 15%
    • Επαναφορά επιδομάτων που κόπηκαν
    • Επαναφορά Ειδικών αδειών και ωραρίων.

Να επανέλθουν τα επιδόματα τριετίας.