Τη Δευτέρα 24/7 συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας για την ανάκληση της απόλυσης στον ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα στο Κέντρο Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, για την ανάκληση της απόλυσης συναδέλφου-συνδικαλιστή, μέλους της Διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου. Ο αγώνας αυτός ανέδειξε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι, όπως η μεγάλη έλλειψη προσωπικού. Κόβονται ρεπό, ακόμα και οι καλοκαιρινές άδεις προκειμένου να καλυφθούν τα κενά. Εξακολουθούν οι καθυστερήσεις της καταβολής των μισθών, ενώ το επίδομα άδεις δίνεται σε δόσεις. Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις, η εργοδοσία προσπαθεί να καλλιεργήσει κλίμα φόβου στους εργαζόμενους. Η απόλυση του συναδέλφου εντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια.

Στις παρεμβάσεις του σωματείου η Διεύθυνση της εταιρείας ήταν άφαντη. Κάλεσε την αστυνομία στο χώρο δουλειάς την ώρα που μέλη του σωματεία μας ενημέρωναν με ανακοίνωση τους εργαζόμενους. Χωρίς επιτυχία προσπάθησε να εμποδίσει μέλη του Σωματείου, από την συμμετοχή στη Συνέλευση των εργαζομένων.

Όλα αυτά δείχνουν τον φόβο και την αγωνία, της εργοδοσίας, μπροστά στην οργάνωση των εργαζομένων. Αποδεικνύουν πόσο δίκαια είναι τα αιτήματα των εργαζομένων, αποδεικνύουν τους λόγους που έγινε η απόλυση

Στα πλαίσια της επίθεσης της εργοδοσίας στα δικαιώματα των εργαζομένων η τελευταία βρήκε άξιους συνεργάτες τον Πρόεδρο και μέλη της Διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείο.

Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές, εκτός από το να δικαιολογούν όλες τις ενέργειες των αφεντικών τους, έφτασαν στο σημείο να συκοφαντήσουν  κατάπτυστα το κλαδικό σωματείο. Με Δελτίο Τύπου απαντάμε στην λασπολογία των συγκεκριμένων συνδικαλιστών.

Τη Δευτέρα 24 Ιούλη  θα πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας, για το θέμα της απόλυσης. Το κλαδικό σωματείο θα συνεχίσει τον αγώνα για την ακύρωση της απόλυσης, θα συνεχίσουμε την ενημέρωση των συναδέλφων, θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την εργοδοτική επίθεση αλλά και την προσπάθεια εκφυλισμού του σωματείο από τις δυνάμεις του εργοδοτικού συνδικαλισμού. Δε θα αφήσουμε στους χώρους δουλειάς να επιβληθεί «σιγή νεκροταφείου». <Δελτίο τύπου απάντηση στους εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ> 2017_07_21_ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ_ΔΕΛΤΙΟ_ΤΥΠΟΥ_(1)