10/09/2019 Μήνυμα από κλαδικό σωματείο

Για το ΙΑΣΩ.

Σε εξόρμηση που είχαμε πραγματοποιήσει στο ΙΑΣΩ διαπιστώσαμε τις συνθήκες εργασίας που εργάζονται οι συνάδελφοι στο μικροβιολογικό εργαστήριο. Το εργαστήριο λειτουργεί σε κλειστό χώρο χωρίς επαρκή εξαερισμό (δεν υπάρχει ούτε ένα παράθυρο), ενώ ο χώρος  έχει ιδιαίτερα  χαμηλό ύψος. Για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα αρκεί να σκεφτούμε ότι ο χώρος που στεγάζονται τα Κεντρικά εργαστήρια του ΙΑΣΩ λειτουργούσε ως χώρος παρκινγκ αυτοκινήτων. Για να εξοικονομηθεί δηλαδή χώρος το παρκινγκ έγινε Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο οποίο εργάζονται 30 συνάδελφοι.

 Στη σύσκεψη του ΔΣ του Σωματείου μας αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΙΑΣΩ την Τρίτη 17/9/2019 στις 4μ.μ.  (επισυνάπτεται ανακοίνωση) 

 Θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην επιτυχία της συγκέντρωσης. Η μεταφορά των εργαστηρίων σε κατάλληλο χώρο θα είναι μεγάλη επιτυχία για όλο τον κλάδο, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να υποταχτούν συνολικά τα δικαιώματα μας στις ανάγκες της κερδοφορίας

Στις 30 Σεπτέμβρη στις 5 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση. (επισυνάπτεται η ανακοίνωση)

Για την συγκέντρωση στο ΙΑΣΩ και για την Συνέλευση προγραμματίσαμε τις εξής εξορμήσεις:
– Τετάρτη 11/9 στις 6:30 π.μ. στο νοσοκομείο ΝΤΥΝΑΝ
– Πέμπτη 12/9 στις 2μ.μ. στο ΙΑΣΩ
– Παρασκευή 13/9 στις 6:30 π.μ. στο ΥΓΕΙΑ.