10/11/19 Μήνυμα από κλαδικό σωματείο

>> Η εξόρμηση της Παρασκευής στο ΙΑΣΩ αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/11/2019 στις 6.30 το πρωί.

Ο όμιλος Euromedica ελέγχεται, εδώ και 6 μήνες, από την πολυεθνική Farallon Capital -που εξαγόρασε μεγάλο μερίδιο των κόκκινων δανείων του ομίλου. Η εξέλιξη αυτή δεν έφερε για τους εργαζόμενους καμία ουσιαστική αλλαγή στο καθεστώς των καθυστερήσεων στην μισθοδοσία, που ταλαιπωρεί τους συναδέλφους για περισσότερο από 8 χρόνια. Την Πέμπτη 7/11 έγινε σύσκεψη με εργαζόμενους στην κλινική ΑΘΗΝΑΙΟΝ και παρέμβαση στη διεύθυνση της κλινικής. Αποσπάσαμε δέσμευση για καταβολή ενός μισθού την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Δευτέρα 11/11, στις 6.30μ.μ. στον κινηματογράφο STUDIO (Σταυρουπόλεως 33 και Σπάρτης, πλατεία Αμερικής), η γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους σε σύσκεψη για το ασφαλιστικό θέμα που έρχεται στην επιφάνεια. Στο κάλεσμα αναφέρεται :

Να συζητήσουμε την οργάνωση της πάλης απέναντι στη νέα αντιασφαλιστική επίθεση που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση. Να οργανώσουμε τον κοινό αγώνα συνταξιούχων και εργαζομένων για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 30 Νοέμβρη που εξήγγειλε η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων.” 

Καλούμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24/11/2019 από το ΠΑΜΕ. Όποιος μπορεί να συμμετέχει να επικοινωνήσει με το σωματείο.