Την Τετάρτη 4/3 πραγματοποιήσαμε  συνάντηση με την Διεύθυνση προσωπικού του ομίλου Βιοϊατρική και την Διεύθυνση της Βιοκλινικής Αθήνας. Στην συνάντηση θέσαμε τα αιτήματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση που επισυνάπτεται.

Το Σάββατο 7/3, σε εξόρμηση στον όμιλο ΥΓΕΙΑ μοιράστηκαν από το Σωματείο 300 ανακοινώσεις  για την απεργία στις 18/2. Επίσης με την ανακοίνωση καταγγέλλουμε την Διεύθυνση του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ γιατί υποχρέωσε τους συναδέλφους που ορίστηκαν ως προσωπικό ασφαλείας να εργαστούν 15ωρο προκειμένου να μην ακυρωθούν χειρουργεία την μέρα της Απεργίας. Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας δεν έχει πάρει καμία θέση για το θέμα παρόλο που ενημερώθηκε έγκαιρα. 

Το Σωματείο μας, παρεμβαίνει στις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊου. Ζητάμε να παρθούν όλα τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και να μην αξιοποιηθεί η εξέλιξη για την καταπάτηση δικαιωμάτων (επισυνάπτεται ανακοίνωση). 

Στις 15/3 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία από το ΠΑΜΕ. Όποιος  συνάδελφος επιθυμεί να πάρει μέρος, να ενημερώσει το Σωματείο. 

Για τα παραπάνω θέματα και άλλες εξελίξεις θα πραγματοποιήσουμε σύσκεψη ΔΣ την Πέμπτη 12/3 στις 5μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου.