ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Το Σωματείο μας θα πραγματοποιήσει την Γενική απολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Αθηναίων που βρίσκεται στην οδό Πανόρμου 59 στους Αμπελόκηπους (5 λεπτά από το μετρό Πανόρμου) και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

Στην συνέλευση θα εκλέξουμε την  εφορευτική επιτροπή των εκλογών  του Σωματείου που θα γίνουν τον Νοέμβριο. Θα  γίνουν επίσης ψηφοφορίες για  τον απολογισμό δράσης και  για τον φορέα μέσω του οποίου θα εκλεγούν αντιπρόσωποι στο Συνέδριο της  Γ.Σ.Ε.Ε.  (μέσω Ομοσπονδίας-ΟΣΝΙΕ ή μέσω Εργατικού Κέντρου-ΕΚΑ)

Τέλος το Δ.Σ. θα θέσει πρόταση τροποποίησης του καταστατικού για αλλαγή της διάρκειας θητείας του από 2 χρόνια που είναι σήμερα σε 3 χρόνια.

Επιδιώκουμε να κάνουμε μια πετυχημένη Συνέλευση με συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων. Να φέρουμε στην επιφάνεια την καθημερινότητα του μισθωτού της Ιδιωτικής Υγείας, να συναποφασίσουμε τη δράση του Σωματείου  και να αναδείξουμε τις αξίες της συναδελφικότητας, της ενότητας, της δημοκρατίας.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να παραβρεθεί, να πάρει το λόγο, να συμβάλλει με τη συμμετοχή του στην επιτυχία της Συνέλευσης.

Για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στη Συνέλευση και στις ψηφοφορίες απομακρυσμένα μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.   

η ανακοίνωση σε μορφή αρχείου ΕΔΩ