ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ. Παρέμβαση για συνθήκες εργασίας.

Με νέα παρέμβαση που έγινε στη Διεύθυνση της Βιοκλινκής επαναφέραμε 2 βασικά ζητήματα  που αφορούν τις συνθήκες εργασίας. Η ανακοίνωση σε μορφή αρχείου [ΕΔΩ]

Το πρώτο ζήτημα έχει να κάνει με τον τρόπο που μεταφέρονται τα υλικά από και προς την αποθήκη. Έχουμε ζητήσει και έχουμε προτείνει να γίνει ειδική κατασκευή στο χώρο, ώστε η μεταφορά των υλικών να μη γίνεται από τη σκάλα, όπως συμβαίνει σήμερα. Αυτό θα απαλλάξει από μεγάλο φόρτο δουλειάς τους συναδέλφους που εμπλέκονται, αλλά κυρίως θα μειώσει την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης εργασίας.

Το δεύτερο ζήτημα αφορά την παραχώρηση ειδικού χώρου διαλλείματος με την κατάλληλη υποδομή, για τους συναδέλφους που εργάζονται κυρίως στο ισόγειο της κλινικής. Δεν χρειάζεται καν να περιγράψουμε την  ανάγκη οι συνάδελφοι να μπορούν να κάνουν το διάλλειμα τους σε κατάλληλο χώρο.

Τα ζητήματα των συνθηκών εργασίας είναι καθοριστικά για την καθημερινότητα μας. Για αυτό το Σωματείο μας, δεν θα κουραστεί να διεκδικεί οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες αυτές.  Το Σωματείο κάνει συγκεκριμένες προτάσεις που προκύπτουν από την εμπειρία και την συλλογική επεξεργασία.

Καλούμε τη Διεύθυνση της κλινικής να αντιμετωπίσει σοβαρά τις προτάσεις του Σωματείου, γιατί όπως έχει αποδειχτεί και στο παρελθόν, οι προτάσεις μας είναι πάντα εύστοχες και υλοποιήσιμες.