25/5/2015 Στάση εργασίας στη κλινική “ΑΘΗΝΑΙΟΝ” – ομίλου EUROMEDICA

Οι εργαζόμενοι της κλινικής “ΑΘΗΝΑΙΟΝ” ομίλου EUROMEDICA, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή μελών του Δ.Σ. του κλαδικού σωματείου, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν προειδοποιητική 3 ωρη στάση εργασίας με συγκέντρωση έξω από τη κλινική του ομίλου.

Το  αίτημα των εργαζομένων τα τελευταία 4 χρόνια, είναι η άμεση καταβολή των δεδουλευμένων που συστηματικά αρνείται να ικανοποιήσει η εργοδοσία του ομίλου.

Παράλληλα τονίζεται η ανάγκη ο αγώνας να αποκτήσει πανελλαδικό χαρακτήρα, να συνδεθεί με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο θεραπευτήριο “ΑΡΩΓΗ” στη Λάρισα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την οριστική λύση του προβλήματος της απλήρωτης δουλειάς.

Το κλαδικό σωματείο από τη πρώτη στιγμή, βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων αναδεικνύοντας τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και κυρίως τις αιτίες.

Προχωράμε στη κήρυξη 3 ωρης στάσης εργασίας στη κλινική “ΑΘΗΝΑΙΟΝ” ομίλου EUROMEDICA, την Παρασκευή 29 Μάη από τις 1 το μεσημέρι έως τις 4.

Καλούμε τους εργαζόμενους της κλινικής να μετέχουν μαζικά στη στάση. Καλούμε σωματεία, φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της  υγείας να πάρουν αποφάσεις συμπαράστασης.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του σωματείου EUROMEDICA_ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Διαβάστε το Δελτίο τύπου  201500526_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο σωματείο μας φτάνουν τα ψηφίσματα από επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου

Διαβάστε το ψήφισμα από ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ EUROMEDICA_ΑΠΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Διαβάστε το ψήφισμα από ΙΑΣΩ ΑΠΟ ΙΑΣΩ